O nama

Šangulin
Nekretnine

Šangulin nekretnine d.o.o. je agencija za posredovanje u prometu nekretninama te je dio Šangulin grupacije koja ima dugogodišnju tradiciju u svijetu poduzetništva.

Šangulin grupacija je sinonim za uspješnost u poslovnom svijetu te uz dugogodišnju tradiciju u turizmu (camp, marina, hotel), pomorstvu nastavlja svoj uspješan put u svijetu posredovanja nekretnina. 

Šangulin nekretnine su licencirani posrednik u prometu nektetnina od strane HGK.

Naši stručno osposobljeni agenti su tu za Vas da vam pruže punu profesionalnu uslugu u Vašem zahtjevu pri kupnji, prodaji ili najmu nekretnina. 

Na raspolaganju imamo široku ponudu atraktivnih nekretnina koje su tu možda baš da odgovaraju Vašim željema i zahtjevima.

Pouzdano i sigurno obavljamo sav potreban pregled i kontrolu sa ciljem da utvrdimo sve relevantne činjenice vezane uz vlasništvo, dozvole te moguće opterećenosti tako da vam ponudimo što sigurniji i pouzdaniji proizvod.

Naši agenti Vas stručno vode na cjelokupnom putu posredovanja  kod kupnje, prodaje  ili najma nekretnina, posreduju pri sklapanju ugovora, te kod kupnje Vam daju punu podršku i pomoć pri prijenosa vlasništva.

Vaše zadovoljstvo našom uslugom je naša misija i garancija uspješnosti!

Obratite nam se, a mi Vas čekamo da Vam pružimo najbolju moguću uslugu u posredovanju Vašom kako sadašnjom tako i budućom nekretninom!